top of page
Suntem aici pentru tine!

Daca ai fost diagnosticata cu fibrom uterin, ai o probabilitate de 70% ca medicul ginecolog sa-ti recomande histerectomia. Aceasta este o interventie chirurgicala majora prin care este scos uterul, uneori si ovarele, cu riscuri si consecinte importante. Este o procedura veche de 100 de ani, de multe ori prezentata ca singura alternativa terapeutica.

In realitate, scoaterea uterului nu este necesara decat in 10% din cazuri!

Nu accepta un astfel de tratament doar pentru ca este singura solutie oferita de medicul tau. Acest site iti ofera multe informatii ce-ti vor permite sa alegi in cunostiinta de cauza. Informeazate! Este sanatatea ta!

 

Fiecare intrebare de mai sus te va conduce catre un raspuns detaliat si argumentat. Vei putea folosi chestionare de autoevaluare sau vei putea comunica usor cu noi.

Abia asteptam sa-ti raspundem la orice intrebare!

Exista solutii!

 

Medicina moderna inseamna tratamente mai simple, mai putin agresive si mai putin periculoase, ce va respecta corpul si-l protejeaza. Inseamna operatii laparoscopice sau tratamente endovasculare prin care tratam eficient fibromul fara a mai fi nevoie de o taietura pe burta sau de scoaterea uterului, fara recuperare dificila si fara riscurile asociate chirurgiei clasice.

bottom of page